Angliából Magyarországra való költözés

Posted by on okt 2, 2015 in Költöztetés külföldre, Szolgáltatások

Angliából Magyarországra való költözés

Nemcsak a Magyarországról külföldre való költözésben segítünk, hanem külföldről Magyarországra való költözés esetében is biztosítjuk Önnek az egyszerű, gyors, pénz és időtakarékos költözés élményét.

A költöztetés Anglia Magyarország között, több szempontból is szakértelmet igényel.

• Az út hossza Anglia- Magyarország esetében biztosan nem egy napig tart, ezért nagyon fontos, hogy a költöztető kipihent legyen az egész út alatt. Mi nagyon ügyelünk értékei biztonságára nem csak a rakodás, hanem az egész út alatt.
• Szigetországról lévén szó, fel kell készülni a kompátkelés nehézségeire. Több éves tapasztalatunknak hála, e téren is ismerjük a lehetőségeket.
• Mivel Angliában fordított oldali közlekedés van, nem mindegy, hogy a költöztetés Londonból Magyarországra történik vagy például Liverpool a kiinduló pontunk, ahonnan hosszú utat kell megtennie a teherautóknak az ellenkező oldalon. Ezért nagyon fontos, hogy ki ül a volán mögött. Sofőrjeink magabiztosak az angliai utakon is, így garantált, hogy bútorai épségben érik el az úti célt.

költöztetés Anglia Magyarország

Legyen szó akár hangszerszállításról, irodaköltöztetésről vagy lakossági költöztetésről Angliából Magyarországra, csapatunk minden egyes tagja ügyel arra, hogy minden az eredeti állapotában érkezhessen célba.

Ha szeretné elkerülni a dobozolás alatt bekövetkező esetleges sérüléseket, bízza ránk bútorai szétszerelését, csomagolását vagy vegye igénybe takarító szolgáltatásunkat. Szakszerűen fel-, le-,össze- és szétszerelünk bútorokat, világítótesteket, műszaki gépeket, valamint be is csomagoljuk azokat. Csomagoláshoz professzionális termékeket használunk, minden bútor, használati tárgy esetében a megfelelő csomagolóanyagot választjuk, ezzel is biztosítva Önt bútorai épségéről.

A költöztetés Angliából Magyarországra rutin feladat számunkra. Bízza ránk bútorainak szállítását és legyen nyugodt, kellemes útja!

Ajánlatot kérek