Áru- és teherszállítás

Posted by on szept 3, 2014 in Szolgáltatások

Áru- és teherszállítás

Belföldi áru- és teherszállítási szolgáltatásunk keretében vállaljuk Budapesten és országosan is bármilyen teherfuvar lebonyolítását, ami azt jelenti, hogy bármilyen raklapos, vagy darabárut elszállítunk.

A budapesti, vidéki és külföldi áru- és teherszállítás, nemzetközi fuvarozás terén szerzett sokéves tapasztalatunk garantálja, hogy az áru mindig a lehető leggyorsabb és legbiztonságosabb úton érjen célba. Amennyiben a szállítás jellege megkívánja, a raklapos és a hűtött áru szállítása sem okoz gondot számunkra.

Belföldi áruterítési és anyagbeszerzési szolgáltatásunkat olyan vállalkozások figyelmébe ajánljuk, akik számára fontos a rugalmasság, a rövid határidő és a biztonságos áruszállítás.

A belföldi fuvarozás mellett, rendkívül kedvező díjakkal vállaljuk nemzetközi fuvarok lebonyolítását is. Az egész Európai Unió területén végzünk szállítást. Vállalunk eseti és rendszeres raklapos, illetve kézi rakodást igénylő szállítást, Európa egész területén. Többféle méretű és felszereltségű teherautóinkkal mindig a leghatékonyabb és legköltségkímélőbb módon szállítunk.

Vállaljuk kamionok kézi fel- és lerakodását, raktáron belüli anyagmozgatást. Házon belüli és házkörüli rakodást, de a bútorok átmozgatását vagy a szerelést (Salgó polcok, polcrendszerek szét- és összeszerelése) is nyugodtan ránk bízhatja.

Ha megvette, de nem tudja hazavinni, akkor vegye igénybe bútorszállítási szolgáltatásunkat, ami az újonnan vásárolt berendezések bútorboltokból helyszínre történő kiszállítását jelenti.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatot kérek

További szolgáltatásaink: lakossági költöztetés,  irodaköltöztetéshangszer és különleges bánásmódot igénylő bútorok szállításanemzetközi költöztetésnehéz berendezések szállításakiegészítő szolgáltatásaink.