Hangszerszállítás

Posted by on szept 3, 2014 in Szolgáltatások

Hangszerszállítás

Nehéz és nagy körültekintést igénylő tárgyak? Vállaljuk.

Legyen az zongora, pianínó, páncélszekrény, fénymásoló vagy dézsás pálmafa, mi elszállítjuk, mert szeretjük a kihívásokat.

Szerintünk is igaz, hogy a zongoraszállítás művészet és tudomány is egyszerre, mert a hangszernek a súlya mellett nemcsak lelke, hanem rengeteg mozgó vagy feszített „alkatrésze” van, így a legkisebb sérülés is komoly károkat okozhat. Nagy értéke és külső-belső sérülékenysége miatt a hangszerek szállítását fokozott figyelemmel és körültekintéssel, erre szakosodott kollégákkal végezzük. Ám, a zongorák, pianínók költöztetés során történő minimális elhangolódása elkerülhetetlen, nem csak a mozgatásból adódóan, hanem a megváltozott klíma miatt is.

Ahogy Önnek, szállítóinknak is fontos a rájuk bízott antik bútorok épsége, állagmegőrzése. Ezért antik tárgyak szállítása esetén különösen figyelünk arra, hogy minden egyes darabot a lehető leggondosabban, speciális csomagolóanyagokkal burkoljuk be és szükség esetén egyedi faládákba csomagoljuk.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatot kérek

További szolgáltatásaink: lakossági költöztetés,  irodaköltöztetésáru-és teherszállításnemzetközi költöztetésnehéz berendezések szállításakiegészítő szolgáltatásaink.