Irodaköltöztetés

Posted by on szept 3, 2014 in Szolgáltatások

Irodaköltöztetés

Mai világunkban egy cég, vállalat esetében gyakori a teljes iroda költözése, amely nagyfokú szervezést, alapos előkészületet és pontos, tökéletes együttműködést igényel.

Az irodaköltöztetéseket sok éves tapasztalatunk alakította. Az irodák, intézmények, raktárak, műhelyek költöztetése során előre egyeztetetten vesszük figyelembe megrendelőink igényeit, így a pakolás idejét és menetrendjét hozzáigazítjuk az irodában folyó munkákhoz.
Tudjuk, hogy az idő pénz, ezért a költöztetés szigorú menetrend szerint zajlik, melyet megelőz egy, a Megbízóval együtt készített, részletes költöztetési terv. Ha a csomagolást is ránk bízza, akkor előre kialakított jelölésrendszerrel, az iratok sorrendjének megőrzésével végezzük a csomagolást, dobozolást, így a célállomáson minden egyszerűen a helyére kerül, akár tervrajz alapján meghatározva is.

A költöztetendő iroda zökkenőmentes munkájának érdekében többnyire a péntek délutáni rendszerleállástól a hétfői munkakezdésig történik a költöztetés, ami jelentheti akár teljes irattárak sorrendtartásos költöztetését is. Természetesen biztosítjuk bútorok, polcrendszerek szét- és összeszerelését, páncélszekrények, irodai nehézgépek (fénymásoló, szervergép) szállítását, a sérülékeny, különleges bánásmódot igénylő tárgyak megfelelő csomagolását és a személyes tárgyakat is kiemelt figyelemmel kezeljük.

Minősített vagy titkos adatokat tartalmazó dokumentumok esetén garantáljuk a betekintés-mentességet, lehetőség nyílik felügyelet melletti, zárt iratkezelésre, illetve a raktér plombálására is.

Abban az esetben, ha nem bennünket bíznak meg a dobozolással, a költöztető dobozainkat bérbe adjuk, vagy felkínáljuk azok megvásárlási lehetőségét is.

Irodaköltöztetés előtt áll? Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatot kérek

További szolgáltatásaink: lakossági költöztetés, áru-és teherszállítás, hangszer és különleges bánásmódot igénylő bútorok szállítása, nemzetközi költöztetés, nehéz berendezések szállítása, kiegészítő szolgáltatásaink.