Kiegészítő szolgáltatások

Posted by on szept 3, 2014 in Szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatások

A költöztetés nemcsak egyszerűen „széles vállú átvitel technika”. Folyamatszervezési és logisztikai projekt is, amibe sok minden beletartozhat. Az alábbi szolgáltatásainkat a költöztetés kiegészítő szolgáltatásként kezeljük, de igénybe vehetőek önmagukban is.

Csomagolás

A csomagolás alapvetően a koszolódástól és a fizikai sérülésektől védi meg a tárgyakat, de nagyon fontos szerepe van a rendszerezésben is. Ha velünk költöztet, a költöztetés teljes folyamatát szakértő kollegáinkra bízhatja, mert költöztetés előtt és után ingóságait be- és kicsomagoljuk, amihez akár a csomagolóanyagot is tudjuk biztosítani. Ha a csomagolást ránk bízza, akkor egy előre kialakított jelölésrendszerrel, az iratok esetében azok sorrendjének megtartásával végezzük a csomagolást, dobozolást, így a célállomáson minden egyszerűen a helyére kerül.

Csomagoló anyagaink is a minőséget tükrözik. Dobozaink többrétegű hullámpapírból készültek, tiszták, újak vagy újszerűek. Légpárnás fóliát a különösen sérülékeny darabok (TV, akvárium, festmény, stb.) megvédésére, sztreccsfóliát a nagyobb méretű bútorok csomagolására használunk. Ragasztószalagjaink biztosan tartanak.

A szakszerű csomagolás nagyon fontos egy költözésnél. Egy jól becsomagolt lakás költöztetése kevesebb időt vesz igénybe és ezzel pénzt lehet megtakarítani.

Bútorszerelés

Sokéves tapasztalatunk segít bennünket abban, hogy a bútorok szakszerű költöztetése, polcok, falhoz rögzített szekrények le- és felszerelése se okozzon gondot számunkra. Szükség esetén szét- és össze-, valamint le- és felszerelünk bútorokat, világítótesteket, csillárokat, függönykarnisokat, mosógépeket, mosogatógépeket, melyeket kérésre, az új helyen, természetesen üzembe is helyezünk. Ugyanez igaz a műszaki gépekre is.

Lapra szerelt bútorok esetén akár a teljes konyhabútorzat és/vagy nappali bútor szakszerű szét- és összeszerelésével is megbízhatja cégünket.

Vállaljuk még különleges tárgyak, egyedi darabok, műtárgyak, antik bútorok szállítását is és a szokásostól eltérő szállítási feladatok megoldására is fel vagyunk készülve (emeletre húzás, csörlőzés, nehézgépszállítás).

Takarítás

Takarítási szolgáltatásunk elsősorban a költöztetés során felmerülő, költözés előtti és költözés utáni, nagyobb takarítási feladatokra terjed ki, de előzetes egyeztetést követően külföldön, külső szakemberek bevonásával, belső felújítási munkákat is vállalunk.

Házhozszállítás

Megvette és nem tudja hazavinni? Bútorszállítási szolgáltatásunkba az újonnan vásárolt berendezések bútorboltokból helyszínre történő kiszállítása is beletartozik.

Rakodás

Vállaljuk kamionok kézi fel- és lerakodását, raktáron belüli anyagmozgatást. Házon belüli és házkörüli rakodást, de a bútorok átmozgatását vagy a szerelést (Salgó polcok, polcrendszerek szét- és összeszerelése) is nyugodtan ránk bízhatja.

Vegye igénybe kiegészítő szolgáltatásainkat, akár hazai, akár nemzetközi költöztetés esetén!

Ajánlatot kérek

További szolgáltatásaink: lakossági költöztetés,  irodaköltöztetésáru-és teherszállításhangszer és különleges bánásmódot igénylő bútorok szállításanemzetközi költöztetésnehéz berendezések szállítása.