Lakossági költöztetés

Posted by on szept 3, 2014 in Szolgáltatások

Lakossági költöztetés

Költözik, megfelelő költöztető céget keres vagy költözés előtt áll, de még nem tudja, kihez forduljon? Most jó helyen jár, mi segítünk.

Munkatársaink jó kommunikációs készséggel rendelkeznek, előtérbe helyezik a megrendelő igényeit, motiváltak, találékonyak és egyben alkalmazkodóak is. Nincs károkozás, mert szakképzett rutinos emberekkel dolgozunk, akik még véletlenül sem verik le a bútorok szélét, nem teszik tönkre a berendezéseket. Olyan szolgáltatást nyújtunk, amivel maradéktalanul meg lesz elégedve.

Nemcsak egyszerűen költöztetünk! A költöztetés során, igény szerint, szét- és összeszerelünk, dobozolunk, csomagolunk, takarítunk. Minden esetben kiemelt figyelemmel vigyázunk értékeikre, ingóságaikra, megóvjuk lakása/háza állapotát ahonnan és ahová költöznek.

Költöztető kollegáink több mint 15 éves tapasztalattal rendelkeznek a költöztetés és az áruszállítás területén. Cégünk és munkatársaink számára a költöztetés és szállítás HIVATÁS, ami az emberek életét egyszerűsíti le, könnyíti meg. Éppen ezért, nagy figyelmet fordítanak munkájukra. Így Ön nyugodt lehet a költöztetés során. A hazai és nemzetközi költöztetésekre teljes körű, biztosított hátterű (felelősségbiztosítás) garanciát vállalunk. Házon belüli és ház körüli rakodást, de a bútorok átmozgatását is vállaljuk.

Tudjuk, hogy a költöztetői munka megbízható, igényes, felelősség teljes szakembereket igényel. Olyanokat, akik tapasztalt, precíz munkavégzésük során vigyáznak a rájuk bízott értékekre és tudják, hogy a költözés sokszor egy új életet, egy új életszakaszt jelent és fontos, hogy ezt a költözés folyamata ne rontsa el, ne árnyékolja be. (Azon kevés cég közé tartozunk, akik női rakodókkal is dolgoznak.)

Tudjuk, hogy időből manapság mindenkinek kevés van és, hogy az idő pénz, ezért munkánkat az árajánlatadástól a kivitelezésen át, gyorsan és precízen végezzük teljes körű, felelősségbiztosítás melletti garanciával.

Pontosan ezért vagyunk képesek a piaci ár alatt lebonyolítani mind a belföldi, mind a nemzetközi költöztetéseket és szállításokat.

Lakásköltöztetés vagy irodaköltöztetés előtt áll? Forduljon hozzánk bizalommal!
Ajánlatot kérek
További szolgáltatásaink: Irodaköltöztetés, áru-és teherszállítás, hangszer és különleges bánásmódot igénylő bútorok szállítása, nemzetközi költöztetés, nehéz berendezések szállítása, kiegészítő szolgáltatásaink.