Németországba történő költöztetés

Posted by on szept 23, 2015 in Költöztetés külföldre, Szolgáltatások

Németországba történő költöztetés

Németországban kezdene új életet, de a költöztetése még nem megoldott? Mi tudunk Önnek segíteni, jó helyen jár!

A külföldre történő költözés mindig több fejtöréssel jár, mint az országon belüli, mégis sokan döntenek úgy, hogy nyugat felé nyitnak. A költöző személynek nagy bizalommal kell lennie a költöztető cége iránt. Szakképzett csapatunk biztosítja, hogy a hosszú, akár több napig tartó út alatt semmi ne sérüljön, minden bútor és berendezés éppségben érjen célba.

A külföldre történő költöztetést természetesen nem csak magánszemélyek részére vállaljuk. Cégek teljes raktárkészletét, irodáját is elköltöztetjük Németországba.

A Németországba történő költöztetés előtt vállaljuk a szekrények, bútorok, berendezések szétszerelését és a biztonságos szállításhoz való csomagolását. Szolgáltatásunk az összeszerelést is tartalmazza. A biztonságos szállításhoz megbízható teherautókra és sofőrökre is szükség van! Cégünk természetesen a legmegbízhatóbb járművekkel és emberekkel dolgozik.

 

költöztetés németországba

 

Attól fél, hogy a hosszú út alatt valami megsérül?

Csapatunk hivatásnak tekinti a költöztetést és gondosan ügyelünk arra, hogy mindent az eredeti állapotában érkeztessünk célba. A költöztetés Németországba vámmal, útdíjjal és egyéb költségekkel, beszerzendő hivatalos papírokkal járhat.

Válasszon Minket és ezt a terhet is levesszük az Ön válláról. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően tudjuk, hogy melyik útszakaszra, milyen törvények és szabályok vonatkoznak.

Forduljon hozzánk bizalommal a külföldi költözés alkalmával is!