Nemzetközi költöztetés

Az Európai Unión belül bárhová vállalunk költöztetést.

Vállaljuk lakások, családi házak, irodák, raktárak teljes körű költöztetését, a bútorok szakszerű szétszerelésével és alapos csomagolásával együtt. Akik nemzetközi költözködés / költöztetés előtt állnak, érthetően sokkal feszültebbek, mert a költözés mellett sokszor egy egészen új környezet, egy új ország megszokása is vár rájuk és a beilleszkedés nem mindig megy egyszerűen. Az aggódás érthető, mindenki félti az értékeit, és az út is sokkal hosszabb, mint egy átlagos költözés. Ha velünk költözik, nem kell aggódnia a bútorok, berendezések épségét illetően. Sőt, a költöztetés árától sem kell félnie, mivel az nem lesz több az előre megbeszélteknél.

A zökkenőmentes nemzetközi költöztetés egyik alapja a kiváló állapotú teherautó, a másik a tapasztalt, képzett, rutinos sofőr és rakodó kollega. Számunkra mindkét dolog alapvető és mindennapos követelmény. Járműveink megfelelnek a környezetvédelmi elvárásoknak, ismerjük az utakat, útdíjakat és a helyi szokásokat is. Kollegáink, több mint 15 éves tapasztalattal, nemcsak egyszerűen költöztetnek, számukra ez a munka: hivatás. A költözés során, igény szerint, szét- és összeszerelünk, dobozolunk, csomagolunk, takarítunk és minden esetben kiemelt figyelemmel vigyázunk értékeikre, ingóságaikra, megóvjuk lakása/háza állapotát ahonnan és ahová költöznek. Fontos figyelembe vennie, hogy a távolabbi országokba történő, például egy Anglia Magyarország költöztetés esetén az út biztosan nem egy napig tart. Ahogy Önnek, úgy nekünk is fontos, hogy értékei biztonsággal érjenek a célba, ehhez pedig kipihent emberekre van szükség és nem csak a rakodás ideje, hanem a gépjárművezetés alatt is. A külföldről Magyarországra és a konkrétan külföldön történő költöztetés során különösen nagy figyelmet kell fordítanunk a költöztetendő ingóságok ismeretére, hiszen még egy skype-bejárás sem tudja helyettesíteni maradéktalanul a helyszíni szemlét. Az pedig mindenki számára kellemetlen, ha a helyszínen derülnek ki a problémás dolgok. Nemzetközi költöztetés esetén fel kell készülni a vámoláshoz szükséges papírokra és északi országok esetében a kompátkelés magas árára is. Ha minket választ, biztosak vagyunk benne, hogy elégedett lesz szolgáltatásunkkal, és a költöztetés nem kellemetlen élmény marad! Költözzön külföldre is velünk! Forduljon hozzánk bizalommal!

Ajánlatot kérek


További szolgáltatásaink: lakossági költöztetés,  irodaköltöztetésáru-és teherszállításhangszer és különleges bánásmódot igénylő bútorok szállítása,  nehéz berendezések szállításakiegészítő szolgáltatásaink.