Rólunk

rolunk

A Kávai Költöztetés több mint 15 éve dolgozik a költöztető, áruszállító szakmában. Cégünk és munkatársaink számára a hazai és nemzetközi költöztetés és szállítás HIVATÁS, ami az emberek életét egyszerűsíti le, könnyíti meg úgy, hogy akár versenyelőnyt biztosít.

Tudjuk, hogy a költöztetői és áruszállítói munka is megbízható, igényes, felelősség teljes szakembereket igényel. Olyanokat, akik tapasztalt, precíz munkavégzésük során vigyáznak a rájuk bízott értékekre és tudják, hogy a költözés sokszor egy új életet, egy új életszakaszt jelent és fontos, hogy ezt a költözés folyamata ne rontsa el, ne árnyékolja be. (Azon kevés nemzetközi költöztető cég közé tartozunk, akik női rakodókkal is dolgoznak.)

Tudjuk, hogy időből manapság mindenkinek kevés van és, hogy az idő pénz, ezért a munkánkat, az árajánlatadástól a kivitelezésen át, gyorsan és precízen végezzük teljes körű, felelősségbiztosítás melletti garanciával. Pontosan ezért vagyunk képesek a piaci ár alatt lebonyolítani mind a belföldi, mind a külföldi költöztetéseket és szállításokat.

Tudjuk, hogy a költözés nem csak bútorszállítást jelent, ezért szolgáltatásainkkal a költözés és a szállítás egész folyamatát segítjük. Szolgáltatásaink:

Jelenlegi flottánk 14 db gépjárművel rendelkezik:

Ezek közül egy jármű alkalmas arra, hogy olyan árut szállítson melynek hűtésre van szüksége.

Garantáljuk, hogy akár lakások, családi házak, akár irodák, raktárak költöztetéséről, akár nemzetközi szállítmányozásról van szó komplett költöztetéssel és szállítási szolgáltatással állunk rendelkezésére. A költöztetésekre teljes körű, biztosított hátterű (felelősségbiztosítás) garanciát vállalunk.

Nagyobb költöztetés előtt javasoljuk a személyes helyszíni felmérést, amely ingyenes és kötelezettségmentes.


 

Kérjen tőlünk ingyenes tanácsadást és részletes árajánlatot – ehhez lépjen velünk kapcsolatba „Ajánlatkérés” menüpontra kattintva és töltse ki online ajánlatkérési űrlapunkat! Hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot.